Peter Tøffner

Peter Tøffner

Annbritt Tummasdóttir Andersen

Annbritt Tummasdóttir Andersen

Birgitte Andersen

Birgitte Andersen

Agnete Husted-Andersen

Agnete Husted-Andersen

Peter Tøffner

Peter er CEO og Partner i Momentum Consulting og har beskæftiget sig med Search og Management Assessment siden 1998.

Han samarbejder med en bred portefølje af virksomheder, spændende fra start-up´s til globale koncerner indenfor en bred vifte af industrier, herunder Industri, Financial services, Consumer goods og Retail.

Peter har en HD-R fra SDU og en HD-O fra CBS. Han har mere end +10 års erfaring som konsulent. Før Peter kom til Momentum Consulting var han 8 år hos PA Consulting Group og Odgers Berndtsson. Det var blandt andet med afsæt i disse erfaringer, at Peter etablerede Momentums searchfunktion, som den eksisterer i dag.

Peter arbejder primært med General Management, CFO-området, Kommerciel ledelse samt diverse specialistfunktioner.

tlf: 5127 0305 
Mail: pt@momentumconsulting.dk

Annbritt Tummasdóttir Andersen

Annbritt er partner i Momentum Consulting. Hun startede i rekrutteringsbranchen tilbage i 2003 og har 15+ års erfaring som konsulent/leder inden for Executive Search, hvor hun har arbejdet nordisk såvel som globalt. Siden 2013 har hun dertil været bestyrelsesmedlem i et statsejet teleselskab samt i advisory boards i start-up selskaber inden for det digitale område.

Annbritt har en cand.merc. i Finansiering og Regnskab (CAND.MERC.FIR) fra CBS samt diverse kurser fra Singularity University og University of Southern Florida. Før hun kom til Momentum Consulting, var hun associeret partner hos Amrop, der blev opkøbt af Heidrick & Struggles, og her var hun i godt fem år. Inden da var hun fem år hos Hays Specialist Recruitment, hvor hun med ansvaret for de to største forretningsområder var med til at etablere selskabet på det danske marked.

Annbritts rådgivningserfaring spænder således fra specialistrekrutteringer til direktions- og bestyrelsesrekrutteringer. Hendes primære kundeportefølje er inden for Financial og Professional Services samt andre industrier kendetegnede ved høj kompleksitet og behov for fornyelse.

tlf: 2483 1412
Mail: an@momentumconsulting.dk

Birgitte Andersen

Birgitte er partner i Momentum Consulting og har mere end 15 års erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Birgitte har særligt fokus på optimering af samarbejdet i ledergrupper, lederudvikling, talentudvikling, forandringsprocesser samt individuelle coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Birgittes kunder er både danske og internationale virksomheder.

Birgitte har i 5 år været ansat som principal consultant i Cubiks/PA Consulting. Til den erhvervspsykologiske viden kan tilføjes 5 år som klinisk psykolog. Birgitte er medforfatter på bogen ’Talentudvikling i Praksis’, DJØFs Forlag, 2007.

Birgitte er cand.psych.aut fra Københavns Universitet 1996.

tlf: 2421 7460
Mail: ba@momentumconsulting.dk

Agnete Husted-Andersen

Agnete er Partner i Momentum Consulting og har mere end 10 års erfaring med udvikling af ledere, ledergrupper og organisationer. Hun har ligeledes omfattende erfaring med assessment af ledere og specialister.

Agnete er cand.psych. fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig med organisationspsykologi hele sit arbejdsliv både som leder, konsulent og underviser. Inden Agnete kom til Momentum Consulting i 2009, arbejdede hun som konsulent i PA Consulting Groups afdeling for Assessment & Development. Hun har derudover arbejdet i Rigspolitiet og som leder i en offentlig virksomhed ligesom hun har forsknings- og universitetserfaring fra Københavns Universitet.

Agnetes arbejdsfelt er udvikling af ledere og ledergrupper, organisationsudvikling samt assessment og coaching.

tlf: 5125 6006
Mail: aha@momentumconsulting.dk