Peter Tøffner

Peter Tøffner

Læs mere

Maria Jordanis

Maria Jordanis

Læs mere

Claus Kynding

Claus Kynding

Læs mere

 Birgitte Andersen

Birgitte Andersen

Læs mere

Henrik Schmidt

Henrik Schmidt

Læs mere

Agnete Husted-Andersen

Agnete Husted-Andersen

Læs mere

Peter Tøffner

Peter er CEO og Partner i Momentum Consulting og har beskæftiget sig med Search og Management Assessment siden 1998.

Han samarbejder med en bred portefølje af virksomheder, spændende fra start-up´s til globale koncerner indenfor en bred vifte af industrier, herunder Industri, Financial services, Consumer goods og Retail.

Peter har en HD-R fra SDU og en HD-O fra CBS. Han har mere end +10 års erfaring som konsulent. Før Peter kom til Momentum Consulting var han 8 år hos PA Consulting Group og Odgers Berndtsson. Det var blandt andet med afsæt i disse erfaringer, at Peter etablerede Momentums searchfunktion, som den eksisterer i dag.

Peter arbejder primært med General Management, CFO-området, Kommerciel ledelse samt diverse specialistfunktioner.

tlf: 5127 0305  

Maria Jordanis

Maria er Partner i Momentum Consulting og har mere end 10 års erfaring med management consulting og search for førende, internationale virksomheder.

Hendes portefølje består blandt andet af top management searches og assessments i et bredt spektrum af ledende internationale virksomheder herunder Tier 1 virksomheder og C20 CAP virksomheder.

Maria er cand.jur. fra Københavns Universitet. Hun har tidligere været Business Development Manager i Ementor Danmark, selvstændig med egen konsulent-og medievirksomheder, og Legal Advisor indenfor IPR hos Ploughmann & Vingtoft A/S.

Maria kom til Momentum Consulting i 2006 og har særligt fokus på search af ledere og specialister indenfor professional services, life science, legal og HR.

Tlf: 2168 2866  

Claus Kynding

Claus er Partner i Momentum Consulting og har mere end 10 års ledererfaring fra internationale virksomheder, hvor han løbende har arbejdet med rekruttering og udvikling af medarbejdere.

Claus er uddannet civilingeniør fra DTU og har en MBA fra Henley Management College. Forud for sin ansættelse hos Momentum Consulting har Claus haft ledende stillinger hos IBM, Hempel og ORIGIO. Siden Claus kom til Momentum Consulting har han succesfuldt arbejdet med Executive Search af direktører, ledere og senior specialister for både internationale og danske kunder.

tlf: 2370 0074  

Birgitte Andersen

Birgitte er partner i Momentum Consulting og har mere end 15 års erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Birgitte har særligt fokus på optimering af samarbejdet i ledergrupper, lederudvikling, talentudvikling, forandringsprocesser samt individuelle coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Birgittes kunder er både danske og internationale virksomheder.

Birgitte har i 5 år været ansat som principal consultant i Cubiks/PA Consulting. Til den erhvervspsykologiske viden kan tilføjes 5 år som klinisk psykolog. Birgitte er medforfatter på bogen ’Talentudvikling i Praksis’, DJØFs Forlag, 2007.

Birgitte er cand.psych.aut fra Københavns Universitet 1996.

tlf: 2421 7460  

Agnete Husted-Andersen

Agnete er Partner i Momentum Consulting og har mere end 10 års erfaring med udvikling af ledere, ledergrupper og organisationer. Hun har ligeledes omfattende erfaring med assessment af ledere og specialister.

Agnete er cand.psych. fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig med organisationspsykologi hele sit arbejdsliv både som leder, konsulent og underviser. Inden Agnete kom til Momentum Consulting i 2009, arbejdede hun som konsulent i PA Consulting Groups afdeling for Assessment & Development. Hun har derudover arbejdet i Rigspolitiet og som leder i en offentlig virksomhed ligesom hun har forsknings- og universitetserfaring fra Københavns Universitet.

Agnetes arbejdsfelt er udvikling af ledere og ledergrupper, organisationsudvikling samt assessment og coaching.

tlf: 5125 6006  

Henrik Schmidt

Henrik har mere end 15 års erfaring med uddannelse af ledere, ledergrupper og forandringsledelse. Han har desuden arbejdet med kulturforståelse og coaching i både offentlige såvel som private virksomheder.

Henrik har en master i psykologi fra Aarhus Universitet, diplom i ledelse og coaching samt en læreruddannelse. Henriks erfaring spænder vidt. Han har hele sit liv arbejdet med mennesker og personlig udvikling – fra skolebørn til offentligt ansatte og medarbejdere i store globale organisationer.

De sidste knap 8 år har Henrik arbejdet som intern ledelseskonsulent i Novo Nordisk og har været med til at lægge linjen for Novo Nordisks globale ledelsesudvikling samt undervist og coachet ledere fra det meste af verden. Arbejdet har desuden omfattet kandidatprogrammer, talentprogrammer, kultur- og organisationsudvikling samt lederevaluering. Han har bl.a. skrevet ”De mange intelligenser – Kopimappe med undervisningsforløb og værkstedsaktiviteter” og været medforfatter på ”AKT-vejledning i praksis – en del af skolens udvikling”.

Mht. til ledererfaring har Henrik tidligere arbejdet som skoleleder, afdelingsleder samt koordinator af større kommunale udviklingsprojekter.

Hans helt store passion – og som gennemsyrer alt, hvad han foretager sig – er en dyb fascination af hjernen. Siden 1998 har han systematisk beskæftiget sig med hjerneforskning og arbejdet med at oversætte kompliceret neurologi til almindelig hverdagsforståelse og praktisk handling.

tlf: 2190 5420